Lunch
LYSSNA

Mötesplatser för företagare

I Eksjö kommun finns många olika nätverk och organisationer för företagande inom många branscher och inriktningar.

Det finns flera olika mötesplatser som drivs eller anordnas av näringslivsenheten, näringslivsbolaget Eksjö.nu, branschorganisationer och företagarföreningar i kommunen. Här nedan hittar du olika mötesplatser för företagare och medarbetare med gemensamma intressen för särskilda frågor.

Vill du komma i kontakt med en företagarförening i din bransch kan du läsa mer om dessa under kommunens företagarföreningar.

Näringslivsaktiviteter

Under årets skapas och genomförs många olika aktiviteter för företagare. Det handlar oftast om vad som är aktuellt för tid, specifika händelser och årstider. Det kan vara informationsträffar för en viss bransch eller målgrupp som anordnas av olika sektorer och enheter.

Det kan till exempel handla om:

  • arbetsliv och personal
  • besöksnäringsträffar
  • kompetensförsörjningsinsatser
  • näringslivsranking för kommunen
  • nya lagändringar och lokala föreskrifter
  • upphandlingsinformation och utbildning
  • utbildningar och insatser
  • workshops för företagsklimatet

När, var och hur dessa aktiviteter äger rum hittar du under Aktuellt inom näringslivet eller i Eksjö.nu:s kalendarium Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Näringslivsluncher

Lunchträffar där företagare och politiker möts, nätverkar och äter gott under den gemensamma lunchen. Luncherna har oftast teman där inbjudna personer kommer och föreläser om sin verksamhet, dialoger och aktuella ämnen.

Arrangör är Eksjö.nu Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och kommande lunchtillfällen med program hittar du i deras kalendarium på eksjö.nu:s webbplats Länk till annan webbplats.

Näringslivslunch

Nätverk

I Eksjö kommun drivs nätverk av näringslivsbolaget Eksjö.nu. För mer information eller deltagande i nätverken, kontakta: helen.lindqvist@eksjo.se

VD nätverket

VD-nätverket är för dig som är ägare eller vd och vill träffa andra i samma roll för att nätverka och ha dialog om aktuella frågor. Nätverket träffas två gånger per år och vi brukar förlägga träffarna ute på företag och göra studiebesök.

HR forum

Nätverket är till för dig som arbetar med personalfrågor i ett företag och riktar sig till industrin och större företag i Eksjö kommun och medlemmar från grannkommunerna. Här träffar du andra som arbetar med liknande frågor och kontakten med ”kollegor” på andra företag värdefull.

Nätverket TUFF

TUFF, Tillväxt och utveckling för företag, är en fortsättning på tidigare projekt. Nätverket vänder sig till dig som driver företag på landsbygder i Eksjö, Vimmerby och Hultsfreds kommuner. Nätverket leds av Carina Eldåker.

Framgångsfrallan

Handelsnätverket "Framgångsfrallan – vi pratar näringsliv" vänder sig till företag inom handel och besöksnäringen.

Hälsa och välmående

Företagsnätverk för dig som driver företag inom hälsa och välmående. Nätverket leds av Maria Lagneby.

Kontakt

Näringslivsenheten

Besök:

Södra Kyrkogatan 4, Eksjö

Post:

Eksjö kommun, 575 80 Eksjö

Telefon:

Hjälpte informationen dig?

Sidan senast uppdaterad:

Mötesplatser för företagare

Lägg in en beskrivning på sidan som syns vid delning på sociala medier, på google och i menyer.

En text som ni kan byta i kontaktboxen. Ta bort modulen så syns inte övrigtfältet. När texten är uppdaterad, ta bort utropstecknet i modulnamnet.

Till toppen

Kontaktcenter

Besök:Södra Kyrkogatan 4, Eksjö

Post:575 80 Eksjö

Telefon: 0381–360 00

E-post: kommun@eksjo.se

Fax:0381–166 00

Öppettider

Telefon:

Måndag–fredag 8.00–16.00
Torsdagar jämna veckor 8.00–15.00
Lunchstängt 12.00–12.45

Besök:

Måndag–fredag 8.00–16.00
Lunchstängt 12.00–12.45

Dag före röd dag, dag före midsommarafton, julafton och nyårsafton, samt vid så kallade klämdagar stänger Kontaktcenter klockan 12.00.

Felanmälan

Felanmälan om el, fjärrvärme, sop- och avfallshantering, vatten- och avloppsledningar, gator, park och bredband görs till Eksjö Energi.