Välkommen till Eksjö kommun

LYSSNA

& The Bridge kammar hem vinsten i regiontävling och är vidare till riksfinal!

Stort grattis till bandet och medlemmarna som går tredje året på Estetiska programmet - musik. De lägger vantarna på en finalplats i den internationella musiktävlingen Imagine Music Experience som går av stapeln i Uppsala 9 till 11 maj.

Alva Nordell, Tyra Aspegren, Hannah Näslund och Cornelia Boman bildar bandet & The Bridge och nu är de aktuella med att de har vunnit regiontävlingen i Jönköping i den internationella musiktävlingen Imagine Music Experience.

Näst på tur ska bandet representera Jönköpings län i riksfinalen som äger rum i Uppsala och en vinst där skulle innebära en resa till Bryssel där den internationella tävlingen avgörs.

Imagine Music Experience är en tävling som sträcker sig över åtta länder och välkomnar unga musiker i åldrarna 13 till 21 år. Genom workshops, jamsessioner och tävlingar erbjuder evenemanget en plattform för att hjälpa dessa talanger att utvecklas och nå sin fulla potential.

Eksjö gymnasium är otroligt stolta och önskar bandet all framgång inför den kommande finalen, och vi är imponerade av hur våra elever representerar Eksjö och vår skola på den nationella scenen.

 TILLBAKA

& The Bridge kammar hem vinsten i regiontävlingen och är vidare till riksfinal!

& The Bridge kammar hem vinsten i regiontävlingen och är vidare till riksfinal!

Här läggs information in som ska synas under övrigt i kotakta oss boxen. Det går bra att lägga in länkar och telefonnummer, ex. verksamhetens egen sida Länk till annan webbplats. eller 073-1234567