Eksjö kommuns logotyp

Kamratdagen 25 maj 2024

Passa på att återse dina gamla gymnasiekamrater!

Varje år, sista lördagen i maj, anordnas Kamratdagen vid Eksjö gymnasium.

Missa inte chansen att skapa nya minnen och dela gamla historier med dem du delade skolbänkarna med. Det är ett utmärkt tillfälle att återförenas med de vänner du hade under gymnasietiden. Välkomna till en dag fylld av gemenskap och nostalgi.

Programmet

  • 15.00 Samling i aulan med upprop och årsmötesförhandlingar, samt någon form av underhållning.
  • 16.00 Kaffe serveras i matsalen, därefter sker rundvandring i skolans lokaler.
  • På kvällen är det ofta flera jubilarer som väljer att äta på Eksjö Stadshotell och sedan stanna där för en trevlig kväll med mycket prat och många skratt.

I många klasser finns en utsedd kontaktperson som har uppdraget att kontakta tidigare klasskamrater. Om det är oklart vem som är kontaktperson, tveka inte att själv ta kontakt med dina tidigare klasskompisar och informera om att det är dags för jubileum. Börja i god tid!

Du kan beställa klasslistor från Eksjö kommun via deras e-tjänst, länken nedan, eller genom att kontakta KLK, kansliavdelningen i Eksjö. Detta hjälper dig att hitta kontaktuppgifter till dina gamla klasskamrater.

Om ni vill samlas på kvällen, överväg att boka bord på Eksjö Stadshotell eller någon annan trevlig restaurang i Eksjö. Många ställen har speciella jubileumsmenyer.

e-tjänst för tillgång till Klasslistor Länk till annan webbplats.

Anmälan Kamratdagen 25 maj 2024