Välkommen till Eksjö kommun

LYSSNA

E-faktura för kommunens leverantörer

Leverantören som skickar fakturor till Eksjö kommun ska kunna skicka fakturor i formatet Svefaktura. Detta är ett krav från kommunen vid upphandlingar.

Eksjö kommun samarbetar med företaget InExchange som kan erbjuda olika lösningar beroende på varje leverantörs förutsättningar.

Har du redan idag möjlighet att skapa Svefakturor direkt i ert affärssystem så kan dessa exporteras till InExchange via er VAN-operatör. Eksjö kommun har GLN-koden 7350076310002

Om du inte har möjlighet att skicka Svefakturor direkt från ert affärssystem så kan du kostnadsfritt skapa ett konto hos InExchange för att skapa sina fakturor direkt på webbplatsen.

Mer information om InExchange Länk till annan webbplats.

Skapa konto, InExchange Länk till annan webbplats.

Kontakt

Höglandets ekonomiservice

Besök:

Mariagatan 2, Nässjö

Post:

Höglandets ekonomiservice, Mariagatan 2, 571 31 Nässjö

Telefon:

0381-67 40 00
Telefontid 9–15

Sidan senast uppdaterad:

E-faktura för Eksjö kommuns leverantörer

Leverantören som skickar fakturor till Eksjö kommun ska kunna skicka fakturor i formatet Svefaktura. Detta är ett krav från kommunen vid upphandlingar.

En text som ni kan byta i kontaktboxen. Ta bort modulen så syns inte övrigtfältet. När texten är uppdaterad, ta bort utropstecknet i modulnamnet.

Till toppen

Kontaktcenter

Besök:Södra Kyrkogatan 4, Eksjö

Post:575 80 Eksjö

Telefon: 0381-360 00

E-post: kommun@eksjo.se

Öppettider

Telefon:

Måndag–fredag 8.00–16.00
Torsdagar jämna veckor 8.00–15.00
Lunchstängt 12.00–12.45

Besök:

Samma tider som ovan.

Dag före röd dag, dag före midsommarafton, julafton och nyårsafton, samt vid så kallade klämdagar stänger Kontaktcenter klockan 12.00. Helgdagar är det stängt.

Felanmälan

Felanmälan om el, fjärrvärme, sop- och avfallshantering, vatten- och avloppsledningar, gator, park och bredband görs till Eksjö Energi.