Välkommen till Eksjö kommun

LYSSNA

Taxor och avgifter vid hyra av lokal

Kommunfullmäktige fastställer avgifterna för hyra av kommunens sporthallar, idrottsanläggningar och simhall. Det finns olika priskategorier beroende på vem som hyr.

Hyra kommunens sporthallar, idrottsanläggningar och simhall

Taxor och avgifter för hyra av sporthallar är fastställd av kommunfullmäktige
och gäller från och med den 1 januari 2023.

Det finns olika priskategorier beroende på vem som hyr, till exempel föreningar med ungdomsverksamhet, föreningar med vuxenverksamhet, privatpersoner och övriga där bland annat företag och institutioner ingår. Dokumentet anger vad kostnaden är för den hall eller anläggning du önskar hyra:

Hyra föreningsägda lokaler

I Eksjö kommun finns flera föreningsägda klubbstugor och samlingslokaler som kan hyras för privat- eller föreningssammankomster. För bokningar eller förfrågan om priser, kontakta respektive förening.

Kontakt

Kontaktcenter

Besök:

Södra Kyrkogatan 4, Eksjö

Post:

Eksjö kommun, 575 80 Eksjö

Telefon:

0381-360 00

E-post:

kommun@eksjo.se

Sidan senast uppdaterad:

Taxor och avgifter vid hyra av lokal i Eksjö kommun

Kommunfullmäktige fastställer avgifterna för hyra av kommunens sporthallar, idrottsanläggningar och simhall. Det finns olika priskategorier beroende på vem som hyr.

En text som ni kan byta i kontaktboxen. Ta bort modulen så syns inte övrigtfältet. När texten är uppdaterad, ta bort utropstecknet i modulnamnet.

Till toppen

Kontaktcenter

Besök:Södra Kyrkogatan 4, Eksjö

Post:575 80 Eksjö

Telefon: 0381-360 00

E-post: kommun@eksjo.se

Öppettider

Telefon:

Måndag–fredag 8.00–16.00
Torsdagar jämna veckor 8.00–15.00
Lunchstängt 12.00–12.45

Besök:

Samma tider som ovan.

Dag före röd dag, dag före midsommarafton, julafton och nyårsafton, samt vid så kallade klämdagar stänger Kontaktcenter klockan 12.00. Helgdagar är det stängt.

Felanmälan

Felanmälan om el, fjärrvärme, sop- och avfallshantering, vatten- och avloppsledningar, gator, park och bredband görs till Eksjö Energi.