Välkommen till Eksjö kommun

LYSSNA

Välfärdsguiden

Välfärdsguiden är en smart, tillgänglig och digital tjänst som guidar dig genom välfärdssystemet. Guiden är till för alla – för dig som söker stöd, för anhöriga och för personal på myndigheter.

I guiden finns samlad kunskap och tips om insatser som leder till självständighet, egen försörjning, god hälsa och balans i livet. Här kan du söka efter vägval och få förslag på vad som kan passa dig. Du får en bra helhetsbild och insyn i olika former av stöd.

Du kan hitta information och kontaktuppgifter till olika vägval. Dessutom kan du få svar på vanliga frågor och läsa om andra som varit i liknande situation.

Vilka ansvarar för Välfärdsguiden?

Det är samordningsförbundet Centrala Östergötland (SCÖ) som driver och står som garant för Välfärdsguiden, i samarbete med de samordningsförbund som är medlemmar i guiden.

Höglandets samordningsförbund ansvarar för information om insatser i Aneby, Eksjö, Nässjö, Sävsjö, Tranås och Vetlanda kommuner samt Region Jönköpings län.

Samordningsförbunden ansvarar för att samordna arbetslivsinriktade rehabilite­rings­insatser och det är kommunerna, regionen, Arbetsförmedlingen och Försäkringskassan som tillsammans driver förbundet.

Frågor

Om du har frågor eller om du vill tipsa om ett vägval som inte finns med i Välfärdsguiden så kan du kontakta Höglandets samordningsförbund. Se "Kontakt" nedan.

Läs mer om samordningsförbundet och de insatser som förbundet finansierar på www.finsamjonkopingslan.se Länk till annan webbplats.

Kontakt

Höglandets samordningsförbund

Besök:

Kajsa Hallmans, förbundschef

Telefon:

076-723 31 17

 TILLBAKA

Sidan senast uppdaterad:

Välfärdsguiden

Välfärdsguiden är en smart, tillgänglig och digital tjänst som guidar dig genom välfärdssystemet. Guiden är till för alla – för dig som söker stöd, för anhöriga och för personal på myndigheter.

En text som ni kan byta i kontaktboxen. Ta bort modulen så syns inte övrigtfältet. När texten är uppdaterad, ta bort utropstecknet i modulnamnet.

Till toppen

Kontaktcenter

Besök:Södra Kyrkogatan 4, Eksjö

Post:575 80 Eksjö

Telefon: 0381-360 00

E-post: kommun@eksjo.se

Öppettider

Telefon:

Måndag–fredag 8.00–16.00
Torsdagar jämna veckor 8.00–15.00
Lunchstängt 12.00–12.45

Besök:

Samma tider som ovan.

Dag före röd dag, dag före midsommarafton, julafton och nyårsafton, samt vid så kallade klämdagar stänger Kontaktcenter klockan 12.00. Helgdagar är det stängt.

Felanmälan

Felanmälan om el, fjärrvärme, sop- och avfallshantering, vatten- och avloppsledningar, gator, park och bredband görs till Eksjö Energi.