Välkommen till Eksjö kommun

LYSSNA

Jobba som förskollärare i Eksjö

Vi är alltid intresserade av dig som vill bli en del av förskolans värld i Eksjö kommun! Våra tjänster är utspridda på flera förskolor, alla med sin egen unika karaktär, men förenas av det gemensamma förhållningssättet; här blir jag mitt bästa jag. Utvecklingsmöjligheter, kollegialt lärande och en tydlig riktning i arbetet är några av de delar som vi ständigt jobbar med. Välkommen med din ansökan!

Ansökan och mer information om våra lediga förskollärartjänster.

Läs mer om förskolorna i Eksjö kommun.

I filmen möter du Tobias, Christin, Emelie och Charlotte som berättar om hur det är att jobba som förskollärare i Eksjö kommun.

”I Eksjö kommun har jag som förskollärare fått möjlighet att utvecklas genom att få arbeta med det som jag är intresserad av och det som är mina styrkor. Jag har fått ett utvecklingsuppdrag där jag jobbar med digitalisering och hur det kan användas ute i förskolorna.”

Kontakt

Kontaktcenter

Besök:

Södra Kyrkogatan 4, Eksjö

Post:

Eksjö kommun, 575 80 Eksjö

Telefon:

0381-360 00

E-post:

kommun@eksjo.se

 TILLBAKA

Sidan senast uppdaterad:

Jobba som förskollärare i Eksjö

Vi är alltid intresserad av dig som vill bli en del av förskolans värld i Eksjö kommun! Tjänsterna är utspridda på flera förskolor, alla med sin egen unika karaktär, men förenas av det gemensamma förhållningssättet; här blir jag mitt bästa jag. Utvecklingsmöjligheter, kollegialt lärande och en tydlig riktning i arbetet är några av de delar som vi ständigt jobbar med. Välkommen med din ansökan!

En text som ni kan byta i kontaktboxen. Ta bort modulen så syns inte övrigtfältet. När texten är uppdaterad, ta bort utropstecknet i modulnamnet.

Till toppen

Kontaktcenter

Besök:Södra Kyrkogatan 4, Eksjö

Post:575 80 Eksjö

Telefon: 0381-360 00

E-post: kommun@eksjo.se

Öppettider

Telefon:

Måndag–fredag 8.00–16.00
Torsdagar jämna veckor 8.00–15.00
Lunchstängt 12.00–12.45

Besök:

Samma tider som ovan.

Dag före röd dag, dag före midsommarafton, julafton och nyårsafton, samt vid så kallade klämdagar stänger Kontaktcenter klockan 12.00. Helgdagar är det stängt.

Felanmälan

Felanmälan om el, fjärrvärme, sop- och avfallshantering, vatten- och avloppsledningar, gator, park och bredband görs till Eksjö Energi.