Välkommen till Eksjö kommun

LYSSNA

Nattis Månen

I förskolehuset Galaxen finns Månen som är en dygnet-runt-öppen verksamhet, så kallat "nattis", för familjer som har behov av omsorg på kvällar, nätter och helger. Månen erbjuder en trygg och hemlik miljö för både förskolebarn i åldern 1–5 år och skolelever i åldern 6–13 år.

För förskolebarn i Eksjö tätort är barnen placerade på någon av Galaxens förskolor under både dagtid samt kvällar, nätter och helger.

För skolelever är eleverna på skolans fritidshem under ordinarie fritidstid och därefter skjutsas de till Månen.

Uppstår behov av plats på kvällar, helger och nätter ska ansökan om plats på "nattis" göras.

Nattis har stängt jämna veckor från fredag klockan 18.00 till måndag klockan 06.00. Helgdagar håller verksamheten stängt. Dagar som kan beröras är: nyårsdagen, trettondagen, långfredagen, annandag påsk, 1 maj, kristihimmelsfärdsdag, 6 juni, midsommarafton, julafton, juldagen, annandag jul, nyårsafton.

Veckorna 28–31 (varje år) har "nattis" stängt.

Kontakt och frånvaro

Förskolehuset Galaxen

Besök:

Karhulavägen 1C, Eksjö

Post:

575 80 Eksjö

Telefon:

0381-360 00

Nattis Månen
Telefon:
0381-361 26
Sms:
073-086 20 98

Fler kontaktuppgifter till Galaxens förskolor

Rutiner för hämtning och lämning av barn på förskolan
Du som vårdnadshavare ansvarar för att markera barnets ankomst och hemgång på digitala skärmar som finns på förskolan. Den digitala registreringen måste kompletteras med att du säkerställer att personal vet att ditt barn har lämnats eller hämtats.

Anmäla frånvaro
Frånvaroanmälan görs av dig som är vårdnadshavare, eller annan ansvarig vuxen, i appen Edlevo. Läs mer om anmäla frånvaro i appen Edlevo.

Sidan senast uppdaterad:

Nattis Månen i Eksjö kommun

I förskolehuset Galaxen finns Månen som är en dygnet-runt-öppen verksamhet, så kallad nattis, för familjer som har behov av omsorg på kvällar, nätter och helger

Till toppen

Kontaktcenter

Besök:Södra Kyrkogatan 4, Eksjö

Post:575 80 Eksjö

Telefon: 0381-360 00

E-post: kommun@eksjo.se

Öppettider

Telefon:

Måndag–fredag 8.00–16.00
Torsdagar jämna veckor 8.00–15.00
Lunchstängt 12.00–12.45

Besök:

Samma tider som ovan.

Dag före röd dag, dag före midsommarafton, julafton och nyårsafton, samt vid så kallade klämdagar stänger Kontaktcenter klockan 12.00. Helgdagar är det stängt.

Felanmälan

Felanmälan om el, fjärrvärme, sop- och avfallshantering, vatten- och avloppsledningar, gator, park och bredband görs till Eksjö Energi.